Quantcast

Va entrar a robar a una casa i es va quedar 'penjat' a l'intentar fugir

Els propietaris d'aquest habitatge a la ciutat argentina de Còrdova es van trobar amb aquesta insòlita estampa en un dels murs exteriors. Es tracta d ' un lladre de 26 anys que va entrar a robar a la casa i que, d'acord amb les imatges, va tenir seriosos problemes en intentar fugir.

Com s'observa a la fotografia, difosa a través de Twitter, el jove es q uedó literalment penjat cap per avall al enganxar-se amb els seus pantalons en les pues que protegeixen l'habitatge. < / p>

Els amos de la casa es van adonar del que estava passant quan la filla menor els va alertar que veia una sabatilla des de l'interior del pati. En sortir a l'exterior, van comprovar de què es tractava. Pel que sembla, segons informen diversos mitjans locals, va poder arribar a estar diverses hores en aquesta incòmoda posició.

El lladre va ser rescatat i traslladat a un centre sanitari on li van realitzar una inspecció mèdica . Un cop recuperat, va ser detingut i va passar a disposició judicial.