Quantcast

Detenen un home que passejava amb un fusell simulat a Madrid

Agents de la Policia Municipal de Madrid han detingut un home que passejava pel districte de Fuencarral amb un fusell simulat . La detenció s'ha produït al voltant de les tres de la tarda, després que el jove passés per davant de la comissaria ubicada al barri de Valverde.

Després de adonar-se que aquest home passejava amb un arma de grans dimensions , que a primera vista resulta complicat distingir si és real o no, els agents li van donar l'alto i van sortir en la seva recerca. Com s'observa al vídeo, difós a través de Youtube, el detingut va deixar anar el fusell simulat i no va prestar cap resistència.

Segons informa 'El País', es tracta d'un jove d'entre 25 i 30 anys, que no portava documentació i que ha estat traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia.