Quantcast

Atemptats Brussel·les: Difonen una imatge dels possibles sospitosos de l'atac a l'aeroport

La policia i els mitjans belgues han començat a difondre una imatge dels possibles sospitosos de l'atemptat comès a l'aeroport de Brussel·les.

A la foto, que ha estat registrada per les càmeres de seguretat del aeroport internacional de Brussel·les-Zaventem , es pot veure a tres dels possibles terroristes implicats en l'atac, empenyent cadascun un carro amb maletes.

De moment no s'ha donat informació sobre les seves identitats, tot i que se sap que les autoritats estan buscant "activament" al que apareix vestit de color clar i amb un barret ja que se sospita que s'hauria donat a la fuga, segons ha informat RTBF. Quant als altres dos sospitosos, tot apunta que haurien mort en l'explosió.

La Fiscalia federal ha informat a més que s'ha trobat un kalaixnikov a l'aeroport , de manera que ara també s'està investigant si hi havia altres còmplices que s'haguessin donat a la fuga.