Quantcast

Detenen un discapacitat sense carnet que conduïa un Porsche a 297 km / h

Un radar mòbil situat a l'altura del quilòmetre número 4 de l'autopista de peatge R4, sentit Madrid, va detectar a un vehicle de gran cilindrada circulant a 297 km / h . En ser immobilitzat per una patrulla de la Guàrdia Civil, els agents van comprovar que el conductor era una persona discapacitada a la qual se li havia retirat el carnet després de perdre tots els punts.

segons ha informat la Guàrdia Civil, el conductor respon a les sigles VMAG, té 36 anys i és de nacionalitat espanyola. Malgrat que la seva discapacitat no li impedeix conduir, ho ha de fer exclusivament en vehicles adaptats, cosa que no succeïa amb el Porsche 911, i a una velocitat màxima de 100 km / h .

a més, diverses fonts apunten que el vehicle podria no tenir en vigor l'assegurança obligatòria i que pertanyeria a la marca comercial. D'aquesta manera, tot indica que el detingut estaria provant el Porsche 911 amb intenció de comprar-lo.

En superar en 2,5 vegades el límit de velocitat permès, al conductor se li imputa un delicte contra la seguretat viària i un altre per conduir sense carnet de conduir.