Quantcast

Una jove amb anorèxia es recupera gràcies a Instagram

Hayley Harris és una jove de 23 anys que patia anorèxia. Va arribar a pensar 38 quilos i utilitzava una talla 0 en tenir una cintura d'uns 55 cm . Durant el dia, la jove, natural d'Essex, només ingeria una tassa de cafè o una galeta amb 0% matèria grassa, amb el que aguantava tot el dia.

A causa de l'anorèxia nerviosa que se li va detectar, els metges van alertar del alt risc de patir un atac de cor , pel que va ser internada en un centre, segons recull el diari britànic Mirror.

Malgrat la seva negativa inicial, Hayley ser poc a poc conscient del seu delicat estat de salut. Llavors va decidir obrir un compte a Instagram on va ser publicant el seu progrés. Sota el nom, ' bitingback ', la jove "volia mostrar a les dones i homes de tothom que la recuperació és possible ".

A poc a poc, milers de desconeguts van començar a deixar-li comentaris positius i d'ànim, convidant-la a seguir pel camí que anava i així aconseguir la seva completa recuperació.

Tot aquest suport li va servir de gran ajuda. En declaracions a Mirror, Hayley explicava que quan estava malalta se sentia com una "escombraries" . "En el moment en què anava a beure o menjar alguna cosa, sabia que em sentiria malament després, que tot just bevia una mica d'aigua" .

Va ??ser el passat mes de novembre quan va prendre la decisió que li va canviar la vida. Va ingressar en un hospital de forma voluntària i va passar mesos sota teràpia i un pla estricte d'alimentació. Ara ja té un pes saludable i ha recuperat la confiança gràcies a les milers de persones que l'han animat a través d'Instagram.