Quantcast

Tres explosions provoquen el pànic a Brussel·les

Una cadena d'explosions ha sembrat el pànic avui a Brussel·les. Dues deflagracions han tingut lloc al voltant de les vuit del matí a la zona de sortides de l'aeroport internacional de Zaventem que segons les televisions belgues a hores d'ara està tancat. Segons algunes fonts, moments abans que es produïssin les explosions s'han sentit crits en àrab i diversos trets, diversos mitjans qualifiquen els fets com a «atemptats suïcides». Tots els vols previstos s'han anul·lat i els que estaven pendents d'aterrar en aquest aeroport s'han desviat cap a altres aeroports.

D'altra banda també hi ha hagut una altra explosió a l'estació de metro de Maelbeek, que hauria causat també víctimes mortals. Es dóna la circumstància que aquesta estació està a prop de les principals institucions de la Unió Europea. Totes les estacions de metro es mantenen tancades i les autoritats han activat un pla d'emergència elevant el nivell màxim d'alerta pel risc d'atemptats terroristes segons ha informat el portaveu del ministeri d'interior a RTL.