Quantcast

Belén Esteban, de vacances al Carib amb Miguel i Andreíta

L'absència de Belén Esteban a 'Sálvame' té una explicació. La col·laboradora ha decidit agafar-se uns dies lliures i gaudir de la Setmana Santa lluny d'Espanya . En aquest cas, Belén ha canviat Benidorm pel Carib , on ha viatjat amb el seu 'Migue' i amb la seva filla Andreíta .

La de Sant Blai ha pujat nombroses instantànies a Instagram on mostra que està relaxant-se en les platges paradisíaques de la zona , acompanyada de dues de les seves persones més importants: la seva parella i la seva filla.

" tan a gustito amb el meu noi "," de vacances "i" Feliç "són alguns dels comentaris que ha deixat la col·laboradora de 'Sálvame' al seu compte d'Instagram amb fotografies que denoten el bon ambient familiar que hi ha entre Betlem, Andreíta i Miquel.

Les imatges que ha pujat Betlem a la xarxa social recorden molt als posats estiuencs que feia en el seu dia Ana Obregón , una cosa amb el que han ironitzat molts tuiters.

Molts seguidors de Belén Esteban asseguren que el viatge podria suposar un regal de noces anticipat per a tots dos si finalment es donen el 'sí vull' a finals d'any. D'altres, en canvi, assenyalen que ha estat la fuita necessari perquè l'ex de Jesulín desconnectés del focus polèmic que havia protagonitzat en els últims mesos amb el seu manager, Toño Sanchís.