Quantcast

Itàlia ofereix la seva ajuda per repatriar i restituir els cadàvers de les seves víctimes de l'accident d'autobús

El primer ministre italià, Matteo Renzi, ha ofert a l'Administració la seva "ajuda per restituir els cossos" de les 13 víctimes de l'accident de Freginals (Tarragona) a les seves famílies el més aviat possible. < / span>

Així ho ha manifestat aquest dilluns en una entrada al seu compte de Facebook, després de visitar l'hospital de Tortosa (Tarragona) on estan ingressades 6 víctimes de l'accident , acompanyat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. "He viatjat a Catalunya per abraçar els ferits i les famílies de les víctimes" , ha explicat Renzi, que ha assenyalat que ha comptat amb la col·laboració de la Ambaixada Italiana a Espanya.

"Però sobretot he portat als pares l'afecte i l'emoció dels italians, tots, tots junts, sense excepció" , ha afegit el mandatari italià.

Renzi ha constatat que cada dia "moren innocents a la carretera" i ha afegit que l'obstinació per la seguretat ha de continuar i continuarà dia rere dia. "I llavors, ¿per què aquesta notícia catalana ens crida l'atenció de forma tan profunda? Potser perquè són set noies somrients i tan plenes de vida que sembla impossible pensar en elles en un dipòsit de cadàvers" , ha lamentat.

Renzi ha viatjat a Catalunya en una visita privada, ja qu i té una vinculació personal amb la família d'una de les víctimes.