Quantcast

Dues explosions amb diversos morts provoquen el tancament de l'aeroport de Brussel·les

De moment confusió i poques certeses al voltant de les dues explosions viscudes a primera hora d'aquest matí a l'aeroport de Brussel·les, on se suposa que diverses persones han resultat ferides a la terminal de sortides de l'aeroport belga. , Les imatges que s'estan veient ja per les xarxes socials mostren una gran columna de fum sortint de l'edifici afectat .

La doble explosió ocorreguda, presumptament, al hall principal de l'aeroport de Brussel·les-Zaventem han provocat el tancament de les instal·lacions. Els mitjans belgues confirmen que hi ha ferits i policies i ambulàncies al lloc. Les autoritats regionals ja han confirmat a la premsa local que s'ha activat el protocol d'emergència , si bé encara es desconeix la causa de l'explosió. Però és inevitable que la psicosi dels últims mesos porti a pensar en un atque terrorista.