Quantcast

Lluís Marín defineix com a 'molt positiva' la 8a posició assolida a la Copa del Món

Pel que fa a les qüestions que calen millorar de cara a la pròxima temporada, Marín ha explicat que “crec que no tinc res a envejar als grans corredors”, ja que tal com ha recordat, “he passat bona part de la temporada lluitant per la quarta i la cinquena posició”. Així, el rider andorrà ha reconegut que any rere any va adquirint més experiència i això li permet “continuar en una línia ascendent i anar progressant cada temporada”. Tot i això, Marín ha indicat que “l'únic que em puc recriminar és no haver escollit la decisió correcta en moments precisos”, però ha recalcat que “la presa de decisions es va polint amb l’experiència”. També ha posat en relleu que tot i el bon resultat obtingut, amb un tercer lloc aconseguit a la prova de la Copa del Món de Feldberg inclòs, “la temporada no ha estat fàcil”, ja que tal com ha comentat, “a principis de temporada vaig patir la lesió a l’esquena i he viscut dels beneficis treballats durant l’estiu”. El rider andorrà també ha aprofitat per destacar tots els avantatges que li ha comportat entrenar amb l’equip francès.

Respecte a la pròxima temporada, tot i no marcar-se objectius, ja que “s’ha de veure en quines condicions comencem”, Marín ha assegurat que “si tot va bé físicament crec que podré millorar els resultats” i ha afegit que espera estar present als X-Games i pensa en els Campionats del Món. Quant a les molèsties a l’esquena que encara arrossega després de la lesió que va patir en la primera cursa a Montafon, el rider andorrà ha detallat que a partir de l’abril es posarà en mans d’un especialista.

Per la seva banda, el director tècnic de la FAE, Carles Visa ha recalcat que “estem més que satisfets, ja que s’ha complert l’objectiu d’estar dins el top 10 mundial” i ha afegit que per aconseguir-ho s’havien de fer els deures molt bé en la meitat de les curses i s’ha arribat dos cops a la gran final i dos cops més a la petita. De forma similar, el president de la FAE, Albert Coma, ha recordat que l’any passat Marín va fer dotzè i enguany vuitè i, per tant, “el resultat és excepcional i si es continua així la temporada vinent es podrà lluitar per estar entre els cinc millors”.