Quantcast

Les 7 vides de Fernando Alonso: Els accidents més greus del pilot espanyol

-

1
Els pilots de Fórmula 1 estan fets d'una altra pasta, i Fernando Alonso és un clar exemple d

Els pilots de Fórmula 1 estan fets d'una altra pasta, i Fernando Alonso és un clar exemple d'això. Aquest mateix cap de setmana, en el primer Gran Premi de la temporada, l'asturià patia un fort accident que, en veure imatges com aquesta, posa de manifest la gran seguretat dels monoplaces. Fernando Alonso es va estavellar contra el mur després de topar amb Esteban Gutiérrez a més de 300 km / h , donant diverses voltes de campana i volant -literalment- fins a aterrar en una de les escapatòries del circuit d'Albert Park. Tot i la magnitud de l'accident, el pilot asturià tranquil·litzava als aficionats al aixecar-se i abraçar al mexicà. El de McLaren compartia aquesta imatge en el seu perfil d'Instagram i assegurava que «sóc conscient que avui he gastat una de les vides que em quedaven» . Això sí, aprofitava l'ocasió per donar les gràcies a la seva escuderia ia la FIA «per la seguretat actual dels monoplaces» i destacava les ganes per «pujar-me al cotxe per aconseguir els primers punts».

Atrás