Quantcast

Isabel Preysler y Mario Vargas Llosa, ¿campanas de boda?

-

1
» Isabel Preysler té marits, no amants «. Amb aquesta contundent frase es referia al romanç que man

» Isabel Preysler té marits, no amants «. Amb aquesta contundent frase es referia al romanç que manté amb Mario Vargas Llosa una amiga d'Isabel en una conversa amb LOC quan es va fer públic fa un any l'idil·li entre la parella i la separació de Mario Vargas Llosa de qui havia estat la seva dona durant 50 anys, Patricia Llosa. La veritat és que, tot i que Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa conviuen des de fa mesos, i tots dos es prodiguen en actes públics, com la presentació de l'última novel·la del Nobel, de moment Isabel Preysler no confirma que tinguin data de casament. Sí la veurem pròximament en una botiga de Pronovias a la inauguració a Madrid acudirà en qualitat de 'padrina' el proper 31 de març. Una gran festa junts: A l'espera que es produeixi l'enllaç, el que sí està ja organitzant la parella amb magnificència és la celebració del 80 aniversari de Mario Vargas Llosa. El proper diumenge 28 de març hi ha convocada a l'Hotel Vilamagna una cela de gala amb més de 400 convidats de tot el món. Entre els assistents hi haurà exmandataris i premis Nobel, però només estarà un dels fills de Mario Vargas Llosa, Álvaro, l'únic que aprova la seva relació amb Isabel. S'exigeix ??vestit llarg per a les dones i esmòquing per als homes. No obstant això, assegura Isabel que ella no està intervenint en l'organització de les festes, que va a càrrec de la Fundació Internacional per a la Llibertat (FIL).

Atrás