Quantcast

Raúl Castro repta que li presentin la llista de presos polítics per deixar-los anar

El president de Cuba, Raúl Castro , va desafiar avui a un periodista a presentar-li una llista de presos polítics a l'illa i li va garantir que, si realment existeixen, quedaran lliures aquesta mateixa nit.

"Dóna'm la llista ara mateix dels presos polítics per deixar-los anar" , va dir Raúl Castro en respondre a una pregunta sobre aquest assumpte en la conferència de premsa que va oferir a l'Havana al costat del president d'Estats Units, Barack Obama.

en les seves declaracions a la premsa, Raúl Castro va reiterar que els Estats Units i Cuba tenen profundes diferències sobre les concepcions entorn dels Drets Humans i la democràcia.

A Cuba "defensem els drets humans. Considerem que els drets humans són indivisibles , interdependents i universals", va dir.

"No concebem que un Govern no defensi o garanteixi el dret a la salut, l'educació, la seguretat social, a l'alimentació i el desenvolupament, el salari igual per igual treball i els drets dels nens ", ha afegit.

Cuba , segons va sostenir, s'oposa "a la manipulació política i tractament desigual" sobre els Drets Humans, ha manifestat.