Quantcast

Alt Urgell, 21 de març 2016: MOR UNA DONA DE 70 ANYS EN UN INCENDI A CASA SEVA

Una dona de 70 anys ha mort, aquest diumenge al matí, a l'incendiar-se l'habitació on dormia en un immoble situat al carrer del Parc número 3 de la Seu d'Urgell.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 7.18h del matí de diumenge i fins al lloc dels fets es van desplaçar 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat que van trigar 45 minuts en extingir totalment el foc, efectius del SEM, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

L'incendi es va originar, per causes que encara es desconeixen, a l'habitació on dormia la dona. En el moment de l'incendi a la casa només hi havia la dona, que viu sola, tot i que rebia ajuda d'una altra dona que la cuidava. La víctima va ser trobada sense vida al seu llit pels bombers.

La veïna de la Seu morta en aquest succés, era molt coneguda a la ciutat ja que fins fa un anys havia estat professora de l'IES Joan Brudieu.