Quantcast

La Cerdanya, 21 de març 2016: BOLINCHES EXPLICA EL SECRET DE L'AUTOESTIMA A PUIGCERDÀ

El psicòleg clínic i terapeuta de parella Antoni Bolinches ha presentat aquest divendres a l’Arxiu Comarcal de Cerdanya el seu llibre ‘El Secret de l’autoestima’, on planteja una nova teoria sobre la seguretat personal basada en quatre factors: l’origen de l’autoestima, l’autoimatge, l’autoconcepte i la competència sexual. Aquest darrer aspecte s’incorpora per primera vegada en una teoria sobre l’autoestima com a font d’autoafirmació. El llibre pretén que cadascú sàpiga detectar d’on provenen les seves inseguretats sense necessitat de compara-se amb la resta de la societat.

Bolinches ha publicat diversos llibres sobre el creixement personal i sobre les relacions de parella i ofereix tallers arreu del territori. Una seixantena de persones han assistit a la presentació, organitzada per l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCER) i la biblioteca Comtat de Cerdanya. En acabar, l’autor ha signat alguns exemplars.

Parlen al vídeo: ANTONI BOLINCHES, PSICÒLEG CLÍNIC