Quantcast

El petó de Kristen Stewart i Soko, la seva nova nòvia, revoluciona Twitter

Kristen Stewart està enamorada i no vol amagar-ho. L'actriu viu un apassionat romanç amb l'artista francesa Stéphanie Sokolinski, més coneguda com Soko , i els fotògrafs ja han captat la seva 'primer' petó en públic.

l'actriu i la cantant ja havien estat fotografiades passejant pels carrers de los Angeles, però ha estat a la ciutat de l'amor, a París , on els paparazzis han aconseguit fotografiar aquest romàntic petó, publicat en diversos mitjans com 'Popsugar'.

D'aquesta manera, Kristen Stewart confirma el gran moment que travessa , tant en l'apartat personal com professional. Durant aquest 2016, l'actriu nord-americana compta amb fins a sis projectes cinematogràfics.

Res més publicar-se en els mitjans de comunicació, la imatge que recollia el petó de Kristen Stewart i Soko no va trigar a difondre a través de les xarxes socials , on va ser molt comentada pels fans de la saga 'Crepuscle'.

la mateixa actriu reconeixia en una entrevista que no vol definir la seva orientació sexual: "Si sents que realment vols definir-te i tens l'habilitat d'articular aquests paràmetres i en això mateix et defineixes, llavors fes-ho. Però jo sóc actriu. Visc a la fotuda ambigüitat d'aquesta vida i l'estimo ".