Quantcast

Els mitjons de Rafa Benítez que han revolucionat les xarxes socials

Després de ser destituït de manera precipitada del Reial Madrid per no aconseguir els resultats esperats, Rafa Benítez va aterrar fa dues setmanes a la Premier , lliga en la qual sempre ha demostrat sentir-se molt còmode. Ho va fer per posar-se al capdavant del Newcastle . No obstant això, del que més s'està parlant en les últimes hores no és el difícil repte al qual s'enfronta l'espanyol, que arriba a un equip una miqueta enfonsat, amb la intenció de salvar-se del descens, ¡sinó dels seus mitjons! < / p>

Deixeu de fregar-els ulls, perquè no heu llegit malament … Efectivament, el que més comentat està sent en les últimes hores a la lliga anglesa són els mitjons que portava l'espanyol en el partit que enfrontava al seu nou equip davant el Sunderland, amb el qual va aconseguir empatar a un gol.

El motiu pel qual el look del tècnic espanyol està sent tan comentat? Doncs perquè els seus mitjons, que gairebé podien veure a quilòmetres de distància, tenien motius de 'South Park' . En concret, el personatge que apareixia era Cartman, el policia d'aquests dibuixos animats.

Per descomptat, aquests mitjons de Benítez no peguen res amb la resta del seu estilisme , molt més elegant. I és que, l'exentrenador del Madrid anava enfundat en un vestit, i fins i tot portava armilla i corbata

Encara que segur que a Rafa Benítez el que més li importa és el primer punt que ha aconseguit al capdavant del Newcastle, està clar que els seus originals mitjons han conquerit a les xarxes socials, i han convertit l'ex tècnic en objecte de tot tipus de bromes.

Rafa Benitez was wearing Cartman socks today. & # 128.514; pic.twitter.com/48iPN4224N

& mdash; Premier League (@EPLBible) 20 març 2016