Quantcast

El terrible error d'una mare al donar-li un preservatiu al seu fill

Tothom ha passat per aquest moment difícil en què comences a tenir les primeres relacions i els seus pares li parlen de sexe i li expliquen l'important que és prendre precaucions. No obstant això, està clar que hi ha pares que passen per aquest moment amb molta més poca traça que altres … I si no, que l'hi diguin a aquesta mare, que s'ha fet viral a les xarxes socials.

La dona, amb tota la bona intenció del món i sabent que el seu fill tenia una cita important , no va dubtar a regalar-li un preservatiu per si al final de la nit el pogués necessitar. No obstant això, va cometre un tremend error que està sent molt comentat a les xarxes socials.

La mare li va deixar una nota clavada en el suro, que anava acompanyada del condó. "Sé que has crescut i estic orgullosa de tu. Quan aquesta nit vingui Ashley, si les coses es posen serioses, assegura't que ho fas amb protecció. Fes servir això. PD: El sopar està a la nevera, afecte".

No obstant això, i tot i que es nota que ho va fer amb tot l'afecte del món, la dona va cometre el greu error de punxar el preservatiu també en el suro amb una xinxeta .

La imatge no ha trigat a fer-se viral a les xarxes socials, i són molts els que fan broma esperant que el fill estigués una mica més espavilat que la seva mare i no fes servir el preservatiu.