Quantcast

Núria Espert rep el premi especial de la crítica

Una bona part dels artistes catalans participaran aquesta nit a la gran gala dels premis de la crítica que han decidit atorgar un guardó especial a l'actriu Núria Espert per la seva dilatada trajectòria teatral.

En el marc de les celebracione s del Dia Mundial del Teatre els premis de la crítica se sumen a aquest esdeveniment amb una gala de reconeixement als còmics que han fet possible, un any més, emocionar el públic.

Com l'any passat, la convocatòria està organitzada per Recomana, Associació per a la promoció de les arts escèniques. Unes arts escèniques cada vegada més revitalitzades a Catalunya tot i el llast del 21% de l'IVA que continua Rua ofegant programadors, empresaris i artistes.

Aquest any els guardons estrenen noves distincions i, per primera vegada, es concedirà el premi o Arts de Carrer i els premis de dansa s'amplien amb la incorporació de les noves categories de coreògraf, ballarí, ballarina i només .

la gala d'aquesta XVIII edició comptarà amb l'actuació de l'emblemàtica i reconocid a companyia Kamchatka, especialitzada en les Arts de la callle. < / p>

els premis de la crítica tenen la voluntat fundacional de reconèixer l'excel·lència dels professionals i produccions catalanes de les arts escèniques que durant l'any natural anterior hagin estat especialment valorats per la crítica.

els premis comprenen un total de 27 cate ries per als espectacles més destacats dels últims 12 mesos .

A més, des de l'any 2010 inclouen tambié < strong> n el Premi Gonzalo Pérez de Olaguer que enguany distingirà la trajectòria de Ros Ribas, fotògraf especialitzat en arts escèniques.

el jurat de Teatre també ha decidit concedir un Premi Especial a l'actriu Núria Espert .

Durant la cerimònia també s'ha rà pública la guanyadora del Premi Anita concedit per l'Agrupació n Dramàtica de Barcelona en memòria de l'actriu Anna Lizarán i que reconeix la millor actriu revelació de teatre.

Entre els artistes que es donaran cita aquesta nit a l'Antiga Fàbrica Damm Clara Segura, Julio Manrique, Pol López, Cristina Genebat, Oriol Broggi, Lluís Pasqual, Míriam Iscla, Manel Barceló, Mar Ulldemolins, Manel Sans, Mima Riera, Núria Gago, Olalla Moreno, Nao Albet, Anna Alarcón, Cesc Gelabert i Thomas Noone .