Quantcast

Julián Contreras troba l'amor després de 'GHVIP'

A Julián Contreras no li ha vingut gens malament seu pas per 'Gran Hermano VIP' . I és que, a més de servir per recuperar una mica dels seus problemes econòmics, sembla que també l'ha ajudat per canviar d'actitud i estar molt més positiu.

Sembla que el fill de Carmina Ordoñez hauria iniciat una nova relació, en la qual ha posat moltes ganes. I és que, tot i que aquesta va començar quan va sortir de Guadalix de la Serra, el jove estaria molt il·lusionat.

Julián Contreras defineix a la noia com una "amiga especial" . No obstant això, encara que sigui aviat per més compromisos, sembla estar disposat a "refer la seva vida i trobar un futur molt millor". A més, ha confessat que està començant "a ser feliç".

Però l'amor no és l'únic que somriu al fill menor de Carmina Ordoñez. Segons publica la revista Aviat, des del seu pas pel reality de Telecinco "està guanyant molts diners" , el que li està servint per saldar moltes de les seves deutes.