Quantcast

Lara Álvarez crida a Alonso després del seu accident a Austràlia

Després que Fernando Alonso i Lara Álvarez posessin punt i final a la seva relació sentimental, la presentadora es negava a mantenir conversa alguna amb el pilot asturià. Per què? Ella no estava disposada a tolerar que el de McLaren fos el que decidís si seguir al seu costat o continuar amb la seva vida televisiva, segons publicava 'ABC'.

Tot ha canviat aquest diumenge després que Fernando Alonso patís un greu accident en la primera prova del Mundial de Fórmula 1 celebrada al circuit d'Albert Park de Melbourne (Austràlia). Segons publica 'El Economista', Lara Álvarez ha volgut preocupar-se per l'estat de salut de l'asturià, que reconeixia que "hi havia gastat una de les vides que li quedaven".

¿Suposa això una possible reconciliació? De moment, el missatge de Lara Álvarez Alonso ha estat un simple "Com estàs, Fernando?" , una cosa que vol dir que la presentadora guarda un gran afecte al pilot de Fórmula 1 malgrat les informacions publicades sobre ells en les últimes setmanes. "Per descomptat que el preocupa el què li passi a Fernando", apunta una font pròxima a la presentadora a 'El Economista'.

En Instagram, Lara Álvarez s'havia mostrat molt més contenta que el pilot asturià, dedicant fins i tot una bonica dedicatòria al seu veritable amor, el seu pare, pel dia 19 de març. "Gràcies a tu puc mirar enrere i pensar: quina vida tan meravellosa" , escrivia la jove al seu compte personal d'Instagram.

De moment, no hi ha més novetats sobre una possible reconciliació entre tots dos però el destí ha volgut que Lara i Fernando tornin a dir res.