Quantcast

Steisy ( 'MYHYV') sorprèn amb un posat molt sexy a Instagram

Steisy ha volgut regalar a la seva legió de seguidors una imatge que ha donat molt que parlar en les xarxes socials. Dissabte passat, la tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' pujava 1 fotografia en la qual apareixia posant de forma molt sexy en un tamboret que s'havia comprat per a la seva nova casa.

la granadina llueix a la imatge < / a> jersei negre, uns talons i un tanga del mateix color, deixant-se a la seva habitació els pantalons i pujant les temperatures dels seus seguidors a Instagram.

El millor de tot va ser el missatge que deixava Steisy amb aquesta fotografia. No es tractava d'una altra cosa que de una publicitat encoberta a l'empresa a la qual havia comprat dit tamboret en el qual estava asseguda (del mateix color, per cert, que la seva llenceria i els talons que porta a la fotografia).

"¿Era necessària aquesta foto per ensenyar el tamboret?" , preguntava un usuari d'Instagram a la pròpia Steisy. Està clar que més enllà dels propis bitlles, els tronistas de 'Dones i Homes i Viceversa' es guanyen la vida amb petits detalls publicitaris com aquest …