Quantcast

Per què és bo que els nens es mengin els mocs

Menjar-se els mocs no està ben vist, no. Ni tan sols si ets un nen . Tots els pares els diuen als petits que no es treguin petroli, que es van a fer un enorme forat … Però, encara que sigui un comportament mal vist socialment, els petits ho fan per una raó i és que té moltíssims beneficis per a la salut , tot el contrari al que es creu popularment

la Mucofagia , que és l'acte de menjar-se les substàncies mucoses de el nas, és una cosa heretat dels nostres avantpassats primats, el que explicaria per què ho fan si mai ho han vist a casa seva i, probablement, ni a altres nens, els qui ho feien de forma natural en el seu dia a dia.

El cos necessita els nutrients que formen els mocs , és a dir, l'aigua, les proteïnes, les cèl·lules i els hidrats de carboni, per la qual que realment no es porten a la boca bacteris i substàncies tòxiques, sinó que amb elles es reforça el sistema immunitari, cosa que necessiten dia a dia dels més petits. Sembla que, definitivament, no és la causa per la qual els nens emmalalteixen tant i solen agafar infeccions, tal com va revelar fa molts anys el metge austríac Friedrich Bischinger . Tot el contrari.

D'aquesta forma, menjar els nostres propis mocs actua en l'organisme com una vacuna , fent que les substàncies nocives atrapades en el nostre nas creïn una resposta directa a protegir-nos de les malalties i evitar agafar tants refredats i grips en les temporades que més incidència tenen.

Sí, veure a un nen o adult menjar-se els mocs en públic (i fins i tot en privat) no és gens agradable, però sí una mica saníssim . A partir d'ara segur que les mares i els pares deixaran que els seus fills se'ls posin a la boca tranquil·lament.