Quantcast

Rym (Un príncep …), despullada a Interviú "No m'agraden els ganduls"

Rym , la princesa musulmana de ' Un príncep per a tres princeses ', s'ha deixat anar la cabellera i s'ha tret la roba per protagonitzar un nu a Interviú que no ha deixat indiferent a ningú. La que es definia com una moderna per menjar "pernil, xampany i porc" ara se l'ha tret tot i assegura que té el total suport de la seva família.

Tot i que va coronar al navarrès, la veritat és que la relació no va anar a més i explica que ara són només amics. "Ens portem súper bé. A la distància no podem seguir amb la relació ", ha declarat a la revista abans esmentada. Per això està molt oberta a l'amor, això sí, sempre que no siguin "vagues" perquè a ella li agrada treballar i guanyar diners.

Rym està confirmada per a la propera edició de 'Supervivientes', compartint illa amb Mila Ximénez, i està molt decidida a guanyar-lo. " Sé que allà no tindré luxe i no passa res, tampoc necessito xampany i pernil per viure. Amb aigua i pa en tinc prou. Sé que duraria un munt" , assegura la 'princesa'. < / p>