Quantcast

Un home crema al carrer en explotar-el seu telèfon mòbil

Un vianant que caminava pels carrers del Pakistan va patir el passat cap de setmana un incident que va ser captat per diverses persones que estaven de compres en una zona comercial molt concorreguda.

En concret, el telèfon mòbil de l'individu explota a la butxaca , una cosa que provoca que comenci a cremar tot el seu cos . Tal com es pot apreciar en les imatges, l'home, pres del pànic, comença a córrer en totes direccions, arribant a xocar amb diverses persones que fugen amb por pensant que pugui tractar-se d'un terrorista.

Després d'uns segons de descontrol, diverses persones acudeixen al seu rescat. En primer lloc, un home li colpeja amb una peça de roba , cosa que no evita que les flames s'estenguin pel seu cos. Finalment, algú apareix amb diversos galledes d'aigua i apaguen la torxa 'humana' en què s'havia convertit.

L'home va ser traslladat a urgències on va ser atès amb cremades de gravetat encara que afortunadament va poder sobreviure. Els bombers recomanen en aquests casos tirar-se a terra i rodar sobre aquest per apagar les flames.