Quantcast

GHVIP: La núvia de Carlos Lozano podria tenir un amant

Miriam Saavedra, la jove núvia de Carlos Lozano, es va ensorrar ahir a 'El Debat' en ser acusada per Kiko Hernández de mantenir una relació paral·lela al seu festeig amb Carlos Lozano. Hernández, qui va rebre el buf d'un familiar de Carlos Lozano, li va preguntar en directe qui era Antonio Pavón.

"Un familiar de Carles m'ha dit que portes un mes i mig sortint amb Antonio Pavón, presentador a Perú ", li va dir.

Miriam es va mostrar molt molesta i va negar les informacions entre llàgrimes. A més, va aprofitar per reafirmar el seu amor per Carlos Lozano i mostrar-se dolguda per les crítiques rebudes, especialment pels que posen en dubte la seva relació a causa de la diferència d'edat. "Si estiguessin dins meu, dins dels nostres cors i haguessin viscut tot el que hem viscut Carlos i jo, ens entendrien ".

Carlos Lozano, per la seva banda, no s'ha assabentat d'aquesta polèmica, però també es va posar a plorar aquest cap de setmana al rebre un missatge de la seva filla pel dia del pare. A la carta ella li demanava que no fes res del que pogués penedir-se, i Lozano ho va interpretar com una al·lusió a la seva jove núvia. "La mare i jo ens hem separat i tenim dret a refer la nostra vida. No he fet res dolent, tant de bo tu t'enamoris algun dia així. L'altre dia no em vaig besar més amb ella per respecte a tu ".