Quantcast

Les fotos de la néta de Stalin que avergonyeixen els comunistes russos

Es fa dir Chris Evans encara que el seu veritable nom és Olga Peters. I sí, és la néta del sanguinari dictador soviètic Josif Stalin. Amb aquesta genealogia podia ser respectada pels comunistes que encara queden a Rússia i molts milers de nostàlgics de l'antic règim soviètic. Però no és així. Més aviat, tot el contrari. És una de les persones més odiades per aquests col·lectius. Què ha fet per ser tan odiada? Unes fotos publicades fa una mica més d'un any en el seu perfil de Facebook. En les imatges, la chicaaparece amb el cap rapat, amb pintures de guerra a la cara i la seva roba esquinçada. A la seva estètica es suma la seva agressiva posat, que acompanya amb dues armes -una que empunya i una altra que guarda a la cintura-, a més d'unes manilles i un ós de peluix que pengen dels seus pantalons.

El cas és que tot i que les fotos són antigues, la polèmica s'ha revifat per que diversos usuaris lloes han tornat a llançar a través de Twitter, tal com explica elconfidencial.com. Aquesta situació ha provocat la indignació del Partit Comunista rus, que ha anunciat que en la pròxima reunió demanaran que deixi de "deshonrar el nom del seu gran avi" .

Chris Evans és la filla de Svetlana Al·lilúieva, l'única filla -reconocida- de Stalin, que va canviar de nom i va adoptar el cognom de la seva mare després de la seva mort. El cas és que la filla del dictador i ara el seu nieta- es va dedicar des del seu exili i fugida d ela URSS a criticar els excessos comesos pel règim soviètic , pel que era un personatge odiat per l'apparatxik soviètic. Alguns anys després, la seva néta va seguir el mateix camí que ja semblava oblidat, després d'assegurar a 'Paris Match' que la família de la seva mare "va ser eliminada pels Stalin" .