Quantcast

MoraBanc potenciarà dos projectes d'emprenedors a través del programa B-Ready

MoraBanc i la Fundació Ship2B han obert el procés per seleccionar dos projectes d'emprenedors que generen impacte social, per tal d'integrar-se i beneficiar-se del programa d'acceleració empresarial B-Ready. Aquest programa, ha explicat l'entitat a través d'un comunicat, ofereix als emprenedors mentoring a càrrec d'empresaris i de formadors d'escoles de negoci de primer nivell, així com visibilitat i accés a finançament. Es tracta, per tot plegat, d'»una bona oportunitat per fer créixer qualsevol projecte», ha explicat MoraBanc. La col·laboració amb la Fundació Ship2B va començar l'any passat quan es va fer la primera convocatòria d'aquest programa. Les empreses MyBeweeg i Plantandorg van ser les seleccionades fa un any i les que han gaudit dels avantatges del programa B-Ready.

El proper dimecres 30 de març, responsables del banc i de la Fundació Ship2B explicaran tots els detalls d'aquesta convocatòria en una sessió informativa oberta a tots els interessats. La cita serà a les 19 hores a la sala d'actes de MoraBanc. Aquesta iniciativa forma part de la implicació de MoraBanc amb els joves, els emprenedors i el teixit empresarial andorrà, i focalitza el suport a iniciatives d'impacte social que aportin valor a la societat.

Ship2B és una fundació privada que té per objectiu accelerar projectes empresarials d'alt impacte social posant a disposició dels millors emprenedors la seva comunitat de mentors, experts, entitats i grans empreses. A més, disposen de la primera i més gran xarxa d'inversió d'impacte d'Espanya i d'un vehicle de coinversió per invertir en startups disruptives que generen una doble rendibilitat: econòmica i social.

A més de MoraBanc, el programa B-Ready compta també amb altres socis estratègics de primer nivell empresarial com ara Revlon, Danone i el FC Barcelona.