Quantcast

Hisenda demana 3 anys de presó per a Borja Thyssen per frau fiscal

Borja Thyssen està ficat en un bon embolic. Hisenda ha obert dos processos per frau fiscal contra ell i demanen tres anys de presó per defraudar 630.000 euros en l'any 2007, segons publica 'El Confidencial' . El fill de la baronessa assegura que vivia a Andorra, però la veritat és que ja el van enxampar els paparazzis en més d'una ocasió sortint del seu domicili a Barcelona. "Si us plau, no em feu fotos, que per a Hisenda viu a Andorra" , els va dir.

No és la primera vegada que l'ens públic el persegueix. En 2013 ho van tornar a denunciar per frau i ell va traslladar la seva residència al país veí per evadir els impostos. De ser admesa la denúncia a Thyssen , no entraria a la presó perquè se li quedaria la condemna en menys de dos anys i no té antecedents penals, però sí hauria de saldar el seu deute.

No solament té oberta aquesta causa als jutjats. També l'Agència Tributària té un altre procediment penal per l'impost de la renda de l'any 2010, que no consideren que estigui correctament declarat.