Quantcast

Hulk Hogan rebrà 102 milions d'euros d'indemnització pel seu vídeo sexual

Un jutge de Florida, als Estats Units, va fallar el divendres passat a favor d'Hulk Hogan en la demanda que l'ex lluitador li va entaular el 2012 al lloc Gawker per la publicació del seu vídeo íntim. Ara, l'empresa darrere del portal haurà de pagar 115 milions de dòlars d'indeminación.

Hogan, de 62 anys, es va mostrar alleujat entre llàgrimes després d'escoltar la sentència del jutge al tribunal de Sant Petersburg, Florida, per la qual rebrà 15 milions més dels que havia demanat el 2012 , ha informat el lloc The Huffington Post.

Després de sis hores de deliberació, un jurat va determinar que Gawker Media, el seu fundador, Nick Denton, i l'editor del portal que va publicar el vídeo, AJ Daulerio, són culpables d'haver envaït la privacitat de l'ex lluitador esdevingut en estrella de reality xou.

l'advocat de Hogan va adduir que els encarregats del lloc "no van tenir la cortesia" de li al lluitador que anaven a publicar la gravació íntima en la qual l'hi podia veure disfressat amb les calces i l'eslip que va usar sobre el ring durant la seva llarga carrera .

La història d'aquest vídeo és escabrosa, a més, per altres motius. El famós lluitador mantenia relacions sexuals amb la dona del seu millor amic. Tot va començar el 2007. Llavors, i segons va relatar el mateix Hogan en el judici , el seu millor amic, Bubba Clem, li va demanar que tingués relacions sexuals amb la seva dona. Clem li va explicar que el seu era un matrimoni obert, que la parella tenia problemes i que podria ser una bona teràpia. El lluitador va acceptar. Hogan va declarar que ell no sabia que la trobada estava sent gravat. I en el 2010 alguns portals d'Internet van mostrar fotogrames. El 2012, Gawker, un lloc conegut pels seus pocs escrúpols, va penjar el vídeo complet. I Hogan ho va denunciar.

Hogan, el nom real és Terry Bollea, es va veure obligat a declarar detalls íntims durant aquest judici, com que el seu membre viril "no mesura 25 centímetres" , ha informat el lloc New York Daily News.