Quantcast

Set noies italianes i 6 d'altres cinc nacionalitats entre les víctimes de l'accident de Tarragona

Set de les 13 estudiants mortes ahir en l'accident d'autocar de Freginals (Tarragona) eren de nacionalitat italiana, dues eren alemanyes, una romanesa, una francesa, una austríaca i una uzbeka , ha confirmat aquest matí el conseller d'Interior, Jordi Jané.

Totes elles havien acudit a València en un grup d'estudiants per gaudir de la festa de les falles. Moltes estudiaven a la Universitat de Barcelona, que ha habilitat un espai per recollir els condols per les víctimes. Espelmes i flors s'agrupen en un improvisat altar.

D'altra banda, l'ingrés hospitalari del conductor, que patia una contusió pulmonar, ha demorat la declaració del mateix davant del jutge, que estava prevista per a aquest matí.