Quantcast

La mare que va cremar la seva filla de dos anys en el forn de casa

Tasha Shontell va ficar a la seva filla en forn de casa, causant-li cremades de segon i tercer grau encara que pel que sembla després de cometre aquesta barbaritat, va acudir a la casa del veí i després de confessar que ha passat va demanar ajuda. Així les coses, va ser aquest home qui va decidir avisar la policia i els serveis d'emergència.

La nena va ser traslladada a l'Texas Health Harris Methodist Hospital, on va ser atesa per cremades de segon i tercer grau. L a petita, que ha sobreviscut, es troba sedada però estable , tal com recull 'Glen Rose Reporter'.

Tasha Shontel va ser arrestada i se l'ha acusat de ferir a un menor amb ferides de gravetat. A més, se li ha imposat una fiança de 3.000.000 dòlars. Els veïns de la mare han confessat que Shontell té un llarg historial delictiu per consum de drogues. És més, tenen un altre fill gran, de set anys, la custòdia ja li va ser retirada per la justícia texana.