Quantcast
sábado, 22 enero 2022 18:20

Piqué ataca a Pedro J. Ramírez en Twitter: «Sáquese la camiseta cuando haga periodismo»

Aquest diumenge, després d'anar guanyant còmodament amb una renda àmplia de 0-2, el Barcelona es deixava un empat davant el Vila-real a l'estadi del Madrigal. Un resultat no exempt de polèmica després que l'afició del submarí groc i altres tuiters reclamessin una possible expulsió de Gerard Piqué per doble cartolina groga.

Un dels que es va queixar del presumpte benefici arbitral al Barça va ser Pedro J. Ramírez, director d'El Espanyol , qui va adjuntar una notícia del seu diari i una fotografia de l'acció que en la seva opinió hauria de haver-li costat l'expulsió.

"(Si això no és expulsió que vingui Déu i ho vegi) La clara vermella a Piqué q l'àrbitre no va voler veure" , apuntava el exdirector d' 'El Mundo' en el seu compte de Twitter.

Minuts més tard d'aquest tuit, Piqué , que mai s'amaga i sempre està present a les xarxes socials per contestar qualsevol tipus d'atac, va carregar durament contra el periodista la Rioja sobre la suposada acció polèmica que havia tingut lloc a El Madrigal hores abans.

"Per què no parla de la primera groga? Perquè no li interessa. Sáquese la samarreta quan faci periodisme" , replicava el central del Barcelona en les xarxes socials.

Per què vostè no parla de la primera groga? Perquè no li interessa. Sáquese la samarreta quan faci periodisme. https://t.co/Q6XAZA2hxz

& mdash; Gerard Piqué (@ 3gerardpique) 20 març 2016

A més de la crítica del futbolista català, molts altres tuiters es van posar del costat de Piqué, carregant contra el director d' 'el Espanyol' pel que fa als errors en els signes de puntuació que ha havia realitzat en la seva tuit anterior.