Quantcast

El Reial Madrid es deixa anar 4-0 al Bernabéu davant el Sevilla amb la volta de la BBC

Entre els tres davanters blancs van liquidar a un Sevilla que no va tenir la mateixa pólvora ni l'encert imprescindible per puntuar al Santiago Bernabéu, en una nova demostració de per què és l'únic equip del torneig que no coneix la victòria com a visitant.

Benzema, que tornava després de quatre partits absent per lesió, va obrir la llauna amb un magnífic gol matiner . Cristià, davant el seu rival favorit, va fallar un penal però va tenir la fe per rescabalar-se. I Bale, molt actiu per la dreta sempre i després de trobar-dues vegades amb les fustes, va arrodonir el seu bon xoc a porta buida.

No obstant això, no es pot passar per alt la importància de Keylor Navas en aquest Reial Madrid. L'internacional costa-riqueny és una assegurança de vida i de nou ho va demostrar a l'aturar el seu tercer penal de la temporada, a Kevin Gameiro, quan el partit estava més que viu.

Zinedine Zidane va apostar d'entrada pel retorn de la BBC i situar el brasiler Casemiro al mig del camp al costat de Kroos i Modric, amb el que es van quedar a la banqueta James Rodríguez i Isco . Emery també es va veure condicionat per la gran quantitat de baixes i va plantejar un 4-4-1-1 que li va poder haver reportat rèdits, però no el va acompanyar l'encert ni un major atreviment.

El quadre sevillà va donar dos ensurts en els compassos inicials, però es va trobar de sobte amb un magnífic xut de Karim Benzema al bot després d'un enviament des de la dreta de Bale que comezó a dinamitar el seu somni.

El Reial Madrid va tornar a jugar una primera mitja hora prometedora. amb el partit de cara desplegar un futbol fluid i fàcil amb el que va arribar en repetides ocasions a la meta sevillista, però aquí es va trobar amb un inspirat Sergio Rico i amb un gol anul·lat a Bale quan el gal·lès havia sortit en posició reglamentària després de rematar Cristiano Ronaldo.

capejava el temporal el quadre d'Emery quan, als 26 minuts, es va trobar amb un penal a favor seu en una falta que no representava perill per un innocent agafada de Raphael Varane al seu compatriota Adil Rami. Un altre gal, Kevin Gameiro, l'artiller sevillista aquesta campanya, va ser l'encarregat de llançar però el seu tir va ser repel·lit pel porter costa-riqueny Keylor Navas .

L'arquer 'tic' va tornar a exhibir el seu gran habilitat en aquesta sort i va aturar el tercer penal del curs per mantenir en avantatge al seu equip, que va disminuir el ritme i la fàbrica d'ocasions davant un Sevilla que no donava tampoc la sensació d'atrevir realment a anar a pel partit i s'acurava més a tancar espais i esperar alguna contra.

Malgrat el seu domini i la seva superioritat el Reial Madrid no havia aconseguit tancar el partit abans del descans. Emery va apostar a la mitja part per donar entrada a Reis, un jugador que va col·laborar decisivament en una Lliga com a futbolista blanc, en lloc del lusità Diogo.

I va ser l'internacional andalús el primer gran protagonista del segon període. Primer perquè va col·laborar en que el seu equip es fes amb el comandament de la pilota, però en l'aspecte negatiu, no sense polèmica, perquè e l col·legiat va entendre que va fer caure a Modric dins l'àrea.

< p> Va poder haver sentenciat el partit Cristiano Ronaldo, però va llançar massa alt. Deixava amb tanta vida al Sevilla que el quadre andalús igualava dos minuts després per mitjà de Gameiro, però l'àrbitre va anul·lar el tant malgrat que semblava que el davanter del quadre andalús havia partit en posició reglamentària.

en penals fallats i en gols anul·lats amb polèmica havia taules. No en el marcador. Ni en l'enganxada, com no va trigar a demostrar Cristiano Ronaldo. El portuguès, davant el seu rival favorit, no podia permetre aquest error i va aprofitar una gran passada de Danilo per rescabalar-se i signar el 2-0.

Sense temps perquè el Sevilla assimilés el cop, Gareth Bale va rebre una magnífica assistència de Benzema i, a porta buida, va tenir la seva recompensa , ha tancat completament el partit.

van voler tirar d'orgull dels homes d'Emery, però van tornar a tenir la pólvora mullada i fins els va faltar una mica de força després del desgast acumulat en el partit davant el Basilea de la Lliga Europa. A més, aquí seguia Keylor Navas, incommensurable. Mentrestant, Zidane va oferir a Bale, Casemiro i Benzema l'ovació del Bernabéu quan van ser reemplaçats.

El tècnic francès sap que a Bale i Benzema, després de les respectives lesions, els ha de tenir cura per acudir amb tot al clàssic de la propera jornada al Camp Nou i tractar de donar-se una satisfacció davant el Barcelona malgrat que el conjunt de Luis Enrique Martínez tingui la Lliga a la mà.

Jesé Rodríguez va aprofitar els minuts de què va disposar de nou per reivindicar les seves ganes i el seu futbol . El canari va demostrar la seva fam, com va fer durant tot el xoc altre jugador del planter, Nacho Fernández, que va justificar la crida de Vicente del Bosque amb un gran partit.