Quantcast

Obama fa història en visitar Cuba: «És només un primer pas en la nova relació»

Obama, el primer president dels Estats Units que viatja a Cuba en gairebé 90 anys, va arribar aquest diumenge a l'Havana en una històrica visita que cerca segellar la nova etapa de relacions amb l'illa . El president nord-americà va fer declaracions en una trobada per saludar el personal de l'Ambaixada dels Estats Units a Cuba i les seves famílies, entre ells nens, i ha expressat el seu desig que quan aquests creixin «vegin com una cosa natural que un president dels Estats Units estigui a Cuba «.

en aquesta trobada, que es va celebrar en un hotel de l'Havana, Obama va ser rebut amb aplaudiments pels diplomàtics i «staff» de l'Ambaixada, als que es va dirigir en espanyol amb un «¿com caminen?» i va agrair tant el seu treball com el de l'encarregat de negocis de la legació, Jeffrey DeLaurentis.

«Els ambaixadors més importants d'Estats Units en el món són vostès» , va dir el president al personal de l'Ambaixada nord-americana, reoberta el 20 de juliol de 2015, data del restabliment diplomàtic entre els dos països.