Quantcast

Les sortides de to de Bertín Osborne

-

1
Bertín Osborne està d'actualitat i de moda. Tot i que hagin hagut de passar 10 anys perquè t

Bertín Osborne està d'actualitat i de moda. Tot i que hagin hagut de passar 10 anys perquè torni a triomfar a la petita pantalla, sembla que el clàssic va recuperar l'èxit després d'estrenar ' A la teva i en la meva ' en TVE . Encara que després de muntar el jardí li estan començant a créixer els nans. Després d'haver entrevistat a personalitats importants i haver-los tret el que gairebé ningú podria per la naturalitat que el caracteritza, sembla que es passa al costat de Telecinco per seguir recollint audiència. El carisma de Bertín ha triomfat. TVE li declara la guerra Els rumors sobre la marxa del presentador de la cadena pública van començar a sonar just després de l'emissió de la seva entrevista a Iker Casillas, tot i que en principi eren només això, rumors. Van seguir amb Telecinco com a protagonista ia partir d'aquí va arribar el soroll, les nous i, finalment, la confirmació del que s'esperava. Després que Bertín Osborne fora a El Hormiguero a desmentir que no renovés amb TVE per demanar-los més diners i que era perquè no s'havia format encara Govern, es va publicar que la cadena de Vasile li estava temptant amb ni més ni menys que un suculent contracte de 10 milions per dos anys i mig. Tanta informació ha d'haver cansat a la pública i ha tallat d'arrel el contracte amb la seva productora, per la qual cosa no emetrà els dos programes que tenien pendents, entre ells el de la seva conversa polèmica amb Pedro J. Ramírez , una de les raons que va enfadar a TVE. Si és que quan el riu sona …

Atrás