Quantcast

Els millors preservatius per a ella i per a ell

-

1
Les parelles solen habituar-se a un tipus concret de preservatiu. No obstant això, al mercat existe

Les parelles solen habituar-se a un tipus concret de preservatiu. No obstant això, al mercat existeixen multitud d'opcions que val la pena provar. Si no per a un ús continuat, almenys per introduir una nota de novetat en les vostres relacions de parella. En el cas de la talla no convé fer innovacions: cal utilitzar la que millor s'ajusti a les nostres característiques per tenir relacions còmodes i al mateix temps segures. I pel que fa a materials, tret que siguis al·lèrgic (llavors tens el poluretano) el làtex és el rei. Però sí que hi ha altres variacions que podem experimentar segons siguin els nostres objectius: Per maximitzar el plaer d'ella: Amb estries Els preservatius que porten punts i estries al llarg de tot el material provoquen un major plaer en la dona, ajudant a estimular durant la penetració. Una de les objeccions als preservatius tant per a ell com per a ella és la manca de sensibilitat. Se suposa que les estries i els grànuls estan estratègicament col·locats per aconseguir recuperar el màxim de sensacions, especialment en el cas d'ella.

Atrás