Quantcast

Els fracassos amorosos de Lara Álvarez

-

1
L'any 2006, Lara Álvarez es colava en el món de la fama i la televisió com a integrant de &#03

L'any 2006, Lara Álvarez es colava en el món de la fama i la televisió com a integrant de 'Los Happiness', un grup musical un tant cursi que cantava la cançó 'Amo a Laura' (sí, l'esperaven fins el matrimoni) en què ella era la principal protagonista. a partir d'aquest moment, l'asturiana va començar a sumar èxits i més èxits a la televisió (com a protagonista de les retransmissions de MotoGP fins a viatjar a Hondures per presentar 'Supervivientes') al mateix temps que acumulava fracàs en la seva vida personal. a continuació, repassem la llista d'històries d'amor que no van quallar amb Lara Álvarez com a protagonista i personatges televisius o del món de l'esport com 'actors' de repartiment. Fernando Alonso El pilot de Fórmula 1 i l'asturiana van començar la seva relació en l'any 2014 encara que no va ser fins al mes de desembre fins que es va fer públic el seu amor per culpa de les revistes. En elles, Alonso i Lara Álvarez apareixien passejant pels carrers de Nova York. Un any i mig d'amor en què tots dos han compartit confidències i amistats i on Lara Álvarez es va convertir en el millor suport del pilot asturià després de l'any de calvari que va viure a McLaren la temporada passada. després de tenir programada seu casament per a finals de 2016, aquest mes de març Alonso i la que va ser presentadora de 'Supervivientes' acabar la seva relació de forma contundent. Una ruptura molt brusca que ha fet que Alonso tingués els seus més i els seus menys amb la premsa una vegada que Lara esborrés de les seves xarxes socials les fotos de la seva història d'amor (més aviat de desamor). Per què van trencar? Segons 'ABC', Alonso li va demanar a Lara Álvarez que no viatgés a Hondures i que deixés el seu treball perquè estigués al seu costat donant-li suport en la nova temporada.

Atrás