Quantcast

Es fa passar pel nuvi de la seva filla perquè li enviï fotos nua

Un home de 41 anys de Nova York ha estat acusat de abusos sexuals i extorsió a la seva filla de 14 després que es fes passar per la seva nuvi virtual durant diversos mesos per aconseguir que ella li manés fotos seves nua .

La va estar enganyant fent-se passar per un noi de la seva edat que vivia en una altra ciutat i va estar un temps enviant-li amb missatges bonics fins que ella es va confiar i ell va començar amb paraules més sexuals i amb amenaces si no li manava les fotos que volia, entre elles, explicar-li tot al seu pare, que era ell. A més, també li deia les postures que havia de posar.

"De l'únic que parles és de sexe i més sexe. Honestament, una relació no es basa en això" , li deia la jove. Li enviava les imatges en contra de la seva voluntat fins que va decidir posar punt i final a la relació i el pare es va inventar que el suposat nuvi s'havia suïcidat.

Tot es va descobrir quan la jove va denunciar al seu pare per abusos sexuals i la policia va investigar les converses que havia mantingut amb ell. A l'home se li imputen un total de 12 càrrecs per abusos i pornografia infantil.