Quantcast

Pedro J. Ramírez, contra TVE: "La meva presència ofendria al president"

Pedro J. Ramírez ha carregat durament contra TVE per no voler emetre el programa en què Bertín Osborne va entrevistar a la seva dona, < strong> Ágatha Ruíz de la Prada , i que també havia parts en què conversava amb ell. La decisió la va prendre la cadena pública després de trencar abans d'hora el contracte amb la productora de 'A la teva oa la meva' a causa, entre moltes altres coses, a una forta polèmica amb les paraules del director d' 'El Espanyol', que no van asseure gens bé a TVE.

"Segons ells la productora ha incomplert el compromís de lliurar-lo amb 7 dies d'antelació per a la seva emissió. És mentida, una ximpleria i és una ofensa a la intel·ligència. El programa es va gravar el 15 de febrer, fa un mes i 3 dies d'això, i des de llavors s'han emès fins a quatre programes, dels quals almenys un es va gravar posteriorment al nostre ", ha dit referint-se al lliurament d'aquesta setmana amb Bibiana Fernández en un vídeo al seu diari digital.

Pedro J. també parla que la pública "ha retardat deliberadament l'emissió a l'espera que el conflicte amb Bertín Osborne li proporcionés una excusa per evitar que, qui va publicar les proves del finançament il·legal del PP i els sms de Rajoy a Bárcenas, s'ofengui amb la seva sola presència a la televisió pública al nostre president. Aquest govern no està en funcions per comparèixer davant el parlament, però sí que està en funcions per seguir restringint la llibertat d'expressió a Espanya ".

Pel que sembla, en una de les converses de Bertín amb el Ramírez , aquest li deia que Mariano Rajoy havia estat un dels responsables directes del seu cessament com a director d' 'El Mundo'.