Quantcast

Samuel, concursant de 'Operación Triunfo 2009', irreconeixible amb un canvi de look radical

Hi ha hagut tantes edicions de ' Operación Triunfo ' i tants triunfitos que és impossible recordar-te de tots, i menys si ara estan tan canviats que no semblen ni ells, com li ha passat a Samuel Cuenda , participant de la setena edició de ' OT 2009 ', famós per la seva relació amb Patricia, una altra de les concursants, dins de l'acadèmia. Va quedar vuitè finalista en l'edició que va guanyar Mario Álvarez .

Ja res queda d'aquest jove amb cara de bo i pèl llarg, però res de res. Ahir va aparèixer al programa de Maria Teresa Campos, ' Quin temps tan feliç !', Per presentar el seu nou disc i va sorprendre a tots amb un canvi de look radical < / strong> que li queda la mar de bé. El cantant va formar part del grup musical del programa, Els Supersingles, encara que ara busca el seu lloc en el món de la música amb un estil molt diferent al que coneixíem d'ell després del seu pas per OT .

Samuel diu que la seva cançó podria convertir-se en una de les cançons de l'estiu i no va mal encaminat. A més, la seva imatge moderna i el seu atractiu l'acompanyen bastant.