Quantcast

Mor l'actor i humorista Carles Flavià als 70 anys

L'actor Carles Flavià ha mort aquesta matinada a Barcelona als 70 anys a causa d'un càncer, tal com ho ha anunciat a Twitter el director de cinema i amic del còmic, Manuel Huerga.

Flavià era una cara coneguda de la televisió dels anys 90 i els escenaris des de fa dècades, quan es va donar a conèixer per la seva participació en programes com ' Crónicas Marcianas 'i' El Club de la Comèdia '. A la televisió catalana va destacar en 'Qualsevol nit Pot sortir el sol' i 'Kanibal'.

Va ??pertànyer a una generació d'actors i humoristes de gran qualitat a Espanya, juntament amb Pepe Rubianes.

En cinema se'l va poder veure a 'Lisistrata', 'Soy un pelele' oa 'Fes amb mi el que vulguis ". L'última aparició de Flavià va ser en la segona temporada de la sèrie ' El ministeri del temps ' fent d'un funcionari del franquisme.