Quantcast

Almenys 10 morts en un accident d'autobús a Tarragona

Almenys 10 persones han mort en un accident d'autobús a l'AP-7, al punt quilomètric 333, a l'altura de Freginals , a Tarragona , a prop de Amposta . L'autocar ha topat contra un altre cotxe, el que ha provocat que bolqués, segons ha informat Protecció Civil i Emergències de Catalunya.

El succés s'ha produït al voltant de les 6:00 hores del matí d'aquest diumenge quan viatjaven a Barcelona i, pel que sembla, tornava de Les Falles. El vehicle pertany a l'empresa Autocars Alejandro, de Mollet del Vallès, i en ell viatjaven una cinquantena de persones, tal com indica el diari 'La Vanguardia'.

De moment es desconeix la xifra total de víctimes mortals i hauria diversos ferits de diversa consideració. Els bombers estan al lloc dels fets per rescatar les persones que hagin pogut quedar atrapades.