Quantcast

El creador de 'Breaking Bad' revela per què Walter White va deixar Matèria Gris

Breaking Bad segueix en la memòria de tots i, encara que ja va acabar fa tres anys donant pas al seu spin-off, 'Better call Saul', la veritat és que els fans estan d'enhorabona perquè el seu creador, Vince Gilligan , ha revelat un dels secrets i misteris més ben guardats de la sèrie i del que mai abans s'havia parlat.

Per què va deixar Walter White Matèria Gris ? Sí, tots ens ho hem preguntat alguna vegada. Moltes conjectures i hipòtesis corrien per la xarxa, però solament una és vàlida. El protagonista va abandonar als seus socis i l'empresa que després es convertiria en multimilionària, en gran part pel seu descobriment, perquè va tenir un desengany amorós amb Gretchen, l'esposa de Elliot , tots dos companys seus en Matèria Gris.

Ja ho va dir l'actriu que donava vida a Gretchen , Jessica Hecht, en una entrevista, que van tenir una relació sentimental i van acabar tallant perquè se sentia inferior i, efectivament, va ser així . " L'hi vaig explicar a ella ia Bryan Cranston abans de rodar les escena del restaurant ", ha confirmat Gilligan referint-se a la famosa escena de la segona temporada que "acaba amb Walter tractant malament a Gretchen i dient-li 'que et donin' i, en resposta, ella se'n va, a punt de plorar ".

" Crec que va ser un problema que no s'adonés que la dona amb la qual anava a casar-se era tan rica i venia d'una família tan important. li va superar, el va fer sentir-se inferior i va reaccionar desproporcionadament. Se li va ser la cap. Per entendre-ho, cal tenir en compte l'altra part de la història. Es pot comprovar si un es fixa prou en alguna d'aquestes escenes i les veu sense pensar que Walt és el bo i Gretchen i Elliot són els dolents ", ha explicat el creador.

"Crec que l'interessant no és el que passés, sinó que Walt no pogués oblidar d'això després de tots aquests anys. no sap què pensar de si mateix. Arriba a un punt en el que l'únic que pot fer és intentar justificar tot el que ha fet. La resposta curta a la pregunta és que crec que la gent tendeix a pensar que Gretchen i Elliot són els dolents perquè són una parella de rics feliços i semblen estar en contra del nostre heroi, Walter White, però pot ser que la veritat no estigui tan clara ", ha sentenciat Gilligan.