Quantcast

Misteriosa desaparició d'una dona en un directe de televisió

Una entrevista emesa per la televisió danesa TV2 a l'entrenador de la selecció femenina d'handbol està donant moltíssim que parlar, i no precisament per les seves paraules. Un succés molt estrany va passar mentre les càmeres gravaven i és que una dona va desaparèixer a a penes uns segons del pla, just quan passava per allà una altra amb un enorme carro, provocant un gran misteri a la xarxa.

El vídeo va ser penjat a Imgur i ja s'ha fet viral amb comentaris de tot tipus. Des dels que asseguren que va ser una cosa paranormal fins als que apunten a un efecte òptic com a solució del misteri.

Però la hipòtesi més senzilla diuen que sempre és la correcta. La mateixa televisió va parlar amb l' dona , Trine Nielsen, una de les jugadores de l'equip d'handbol, i va dir que "probablement vulgui dir que sóc més ràpida que un ninja, però va ser una coincidència. Veníem d'un viatge llarg i, quan em vaig adonar que apareixia enmig d'una entrevista, vaig intentar desaparèixer del pla d'una manera discreta ". Vaja rapidesa, per descomptat.