Quantcast

Fernando Tejero i les seves preferències sexuals: "Sóc actiu"

Fernando Tejero és un dels actors més estimats del nostre país i sempre s'ha mostrat molt proper i amable, així que no anava a ser menys al programa de Susanna Griso , on va obrir les portes de casa a la periodista i va confessar alguns dels seus secrets més íntims.

"Sóc actiu" , va dir a la presentadora quan parlaven de les seves relacions sexuals amb altres homes. No només això, també va parlar sobre les núvies que havia tingut durant molt de temps per amagar la seva orientació sexual, fins que va decidir sortir de l'armari. "M'encantaria enamorar d'una dona, ho vaig intentar però no em va sortir. Jo volia als meus núvies i de fet he tingut millors relacions amb les dones que amb els homes. No puc explicar per què, que sexualment m'agradés una altra cosa és diferent ", va dir.

Precisament els seus amors amb homes han estat d'allò més tempestuosos. "He tingut molt poques relacions estables amb homes i més val que no les hagués tingut, es podria dir que he anat de cagada en cagada" , va confessar Tejero .