Quantcast

L'espectacular canvi de la noia Disney Bella Thorne

De la pedrera Disney han sortit noies triomfadores com Miley Cyrus o Demi Lovato, i sembla que a la llista va a sumar-se Bella Thorne , una jove de 18 anys que ha cridat moltíssim l'atenció durant la seva última aparició pública perquè ja no queda res de la nena que es va fer famosa per la sèrie ' Shake it up', en la qual interpretava a Cece Jone s, quan només tenia vuit anys.

La jove actriu ha reaparegut en la presentació de la seva última pel·lícula deixant bocabadats a tots els presents pel bon cos d'infart que té i els trets sexys que han abandonat a la cara angelical de pèl-roja que tenia en Disney.

No obstant això, són molts els mitjans que apunten que Thorne podria haver passat pel bisturí per fer-se alguns retocs en els pòmuls, el nas i als llavis. També s'ha tenyit de rossa i sembla que està molt seriosament amb el gimnàs, ja que en les seves fotos d'Instagram apareix mentre està en els seus durs entrenaments. ¿Resultat? Gairebé ningú la va reconèixer de primeres.

Thorne ha sorprès amb la seva transformació a millor, és clar, i sembla que va a arrasar en la indústria. Aquest any estrenarà dues pel·lícules, 'Shovel Buddies' i 'Midnight Sun'.