Quantcast

Madonna nua a una menor d'edat en un concert a Austràlia

Madonna ha tornat a incendiar als seus fans ia les xarxes socials després de la seva última ocurrència durant un concert a Brisbane, Austràlia. La cantant va pujar a l'escenari a una fan perquè va veure que tenia una bellesa espectacular i va començar a lloar el seu físic i la seva cotilla, semblant al que ella porta en algunes ocasions.

La jove és una model de només 17 anys anomenada Josephine Georgiou amb un cos d'infart que no va passar desapercebut per Madonna . Sense tallar-se ni un pèl va començar a dir que "és el tipus de noia a la que et donen ganes d'assotar al cul" davant dels seus milers d'espectadors, i després va tirar de la cotilla a la noia per deixar-la completament en topless a la vista de tots.

"Oh, merda. Això és assetjament sexual. Pots fer-me el mateix a mi si vols" , li va dir a la noia mentre assenyalava la seva pròpia entrecuix. Evidentment, Josephine va dir que no. La polèmica i les crítiques no es van fer esperar per les seves paraules humiliants i per haver-la deixat nua sense el seu consentiment, a més que era menor d'edat .

La 'víctima' de Madonna , però, no pensa el mateix i ha declarat al diari 'Courier Mail' que "¿per què havia de demanar a Madonna per fer-me viure un dels millors moments de la meva vida? " Va ser la millor nit del món. No va parar de dir-me que semblava una model de Victoria 's Secret, la qual cosa va resultar molt afalagador. Només jo puc decidir si m'han humiliat o no. Per què la gent diu que m'he de sentir humiliada per ensenyar el meu cos, el meu pit o els meus mugrons? No m'havia adonat que els meus pits eren una cosa tan xocant. Per a mi no ha estat cap drama ".

Fa una setmana Madonna va tornar a armar en aparèixer completament borratxa en un altre dels concerts de la seva gira per Austràlia quan estava cantant una cançó al seu fill.