Quantcast

Ylenia és superdotada amb un coeficient intel·lectual de 130

El test d'intel·ligència de 'Sálvame' està donant més d'una sorpresa als espectadors. I és que si fa poc coneixíem que el petit Nicolás estava molt per sota de la mitjana, ahir tots van quedar bocabadats en conèixer que Ylenia havia donat els resultats contraris. L'exconcursant
de 'Gandia Shore' és superdotada . Sí, com ho llegeixes.

Els seus increïbles resultats no van deixar cap dubte. La 'rossa màxima' té un coeficient intel·lectual de 130 , molt per sobre de la mitjana espanyola, que està en 100, per la qual cosa la psicòloga López Assor va certificar que era < strong> superdotada .

No obstant això, tot i l'estranyesa dels seus resultats, la veritat és que Ylenia ja va entrar a la universitat abans de concursar en el reality de Gandia per a estudiar Dret. "Les rosses no som tontis", deia abans de la prova. I no, sembla que ella trenca amb el mite.

D'aquesta manera, per davant de la intel·ligència de Ylenia només es troba Jimmy Giménez-Arnau, mentre que el petit Nicolás i Karmele Marchante no s'acosten ni a la mitjana.