Quantcast

Centenars de persones gaudeixen de la campanya comercial 'Despita'l aquí' amb motiu del Dia del Pare

La Conselleria de Promoció Comercial i Turística d'Andorra la Vella ha dissenyat la campanya 'Despista'l aquí' per celebrar el Dia del Pare, el 19 de març. Des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre s'han ubicat diferents espais on despitar el pare mentre s'ha aprofitat l'experiència de comprar. La pluja ha estat present pràcticament durant tota la jornada, però no ha impedit a les famílies sortir al carrer, passejar per les principals vies comercials i aprofitar per fer algunes compres. Fins i tot, alguns comerços, a part d'habilitar una zona per descansar i relaxar-se, han ofert un petit refrigeri. En aquesta iniciativa hi han participat les quatre associacions de comerciants de la parròquia.